Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Ο έφηβος είχε τη συνήθεια να τρώει χώμα και ο ολιστικός θεραπευτής συνέστησε ¨θεραπεία¨ με ...οδοντόβουρτσες και καρφιά!!!

Την «επαναστατική» θεραπεία του την είχε συστήσει ένας ολιστικός θεραπευτής, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα New York Post.


 Ένας έφηβος στην επαρχία του Ούταρ Πραντές κατέληξε στο νοσοκομείο αφού κατάπιε 16 οδοντόβουρτσες και ένα σιδερένιο καρφί, σε μια προσπάθεια να κόψει την κακιά συνήθεια να τρώει χώμα. Ο 14χρονος Χαρίς Ντεβί κατάπιε 16 οδοντόβουρτσες και ένα σιδερένιο καρφί ως θεραπεία για να ξεφορτωθεί τον εθισμό του να τρώει χώμα.

Οι γιατροί αφαίρεσαν με επιτυχία 16 οδοντόβουρτσες και ένα σιδερένιο καρφί τριών ιντσών από το στομάχι ενός αγοριού αφού άρχισε να τις τρώει για να θεραπεύσει τον εθισμό του στην κατανάλωση εδάφους.

Ο Harish Devi, 14 ετών, έφαγε τον οδοντιατρικό εξοπλισμό όταν ένας ολιστικός θεραπευτής του είπε ότι θα θεράπευε τη συνήθεια του να τρώει το έδαφος.

Η οικογένειά του πίστευε επίσης ότι ο Harish, από το Uttar Pradesh της Ινδίας, είχε καταληφθεί από ένα φάντασμα και ότι η κατανάλωση οδοντόβουρτσες και νύχια θα τον βοηθούσε να τον θεραπεύσει.

Αλλά αφού έφαγε τα αντικείμενα, ο Χάρις άρχισε να αισθάνεται πόνο στην κοιλιά του.

Μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κολέγιο Baba Raghav Das, όπου έγινε η τρελή ανακάλυψη.

Φρικιαστικές φωτογραφίες δείχνουν αποσπάσματα από την επέμβαση, με μερικές από τις οδοντόβουρτσες να αφαιρούνται από το στομάχι του ασθενούς.

Ένας γιατρός μπορεί να δει κρατώντας μια ακτινογραφία για να δείξει το μεγάλο σιδερένιο καρφί στη μέση του σώματος του νεαρού.

Άλλες εικόνες δείχνουν τον Χάρις να αναρρώνει από την εγχείρησή του σε ένα κρεβάτι.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου