Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ LUCA MONSELLATO

 

 

    Σε τραγωδία εξελίχθηκε η ομοιοπαθητική θεραπεία του άρρωστου Luca, από τον επί 20ετία επαγγελματία ομοιοπαθητικό πατέρα του. Ο μικρός είχε πνευμονία, πόνο στο στομάχι και απώλεια μαλλιών.

   Ο πατέρας του αντιμετώπισε τα συμπτώματα με …τσάι με μάραθο, δημοφιλές ομοιοπαθητικό «φάρμακο» για το βήχα. Τρεις εβδομάδες μετά και ενώ η κατάσταση της υγείας του παιδιού επιδεινώθηκε, αποφάσισαν να το πάνε στο νοσοκομείο. Ήταν όμως πολύ αργά. Το αποτέλεσμα ήταν το παιδί να πεθάνει! Το νοσηλευτικό προσωπικό περιγράφει το παιδί ως: χλωμό, αδύνατο και με κομμένη ανάσα.

   Ο ανακριτής Alberto Santacatterina κατηγόρησε τους γονείς ότι παρέλειψαν να δώσουν στο παιδί σωστή φροντίδα από ειδικούς παρόλο που διαπίστωσαν τα βαριά συμπτώματα.

   Ο πατέρας  κ. Monsellato, 52 ετών, ήταν «γιατρός» της εναλλακτικής ιατρικής για περισσότερα από 20 χρόνια. Είναι επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Ομοιοπαθητικών Sinergy της Ιταλίας και ειδικός του βελονισμού.

 

Πηγές:

http://www.straitstimes.com/BreakingNews/World/Story/STIStory_726129.html

http://www.telegraph.co.uk/health/alternativemedicine/8844461/Parents-face-inquiry-for-treating-son-with-alternative-medicine.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου